Ai un radio online? Adauga-l pe LaRadio.ro

Intra in cont
LaRadio Logo
Acasa Recente Populare Diverse Romanesti Adauga radio

Termeni si Conditii

1. Acceptarea dumneavoastra

LaRadio.ro pune la dispozitie utilizatorilor o colectie impresionanta de radiouri ce emit online. Citeste cu atentie sectiunea Termeni si Conditii inainte de a folosit acest site sau vreunul din serviciile oferite.

LaRadio.ro ofera servicii gratuite tuturor utilizatorilor. Daca est nevoit sa platesti pentru vreun serviciu sau software ce poate aparea in timpul folosirii siteului LaRadio.ro, nu ne asumam responsabilitatea.

Prin folosirea, vizitarea acestui site web (in totalitate, incluzand tot continutul disponibil prin domeniu LaRadio.ro), sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord va rugam sa nu folositi acest site.

2. Site-ul LaRadio.ro

Acesti termeni se aplica tuturor utilizatorilor siteului LaRadio.ro. Site-ul LaRadio.ro contine link-uri catre alte site-uri web, care nu pot fi verificate in permanenta. LaRadio.ro nu-si asuma nici o responsabilitate pentru continutul, termenii si practicile oricaror alte siteuri terta. In plus, LaRadio.ro nu are control si nu poate modifica sau cenzura continutul oricaror alte site-uri terta. Prin folosirea site-ului, lipsiti LaRadio.ro de orice raspundere ce poate aparea dupa ce ati accesat siteurile terta. Va incurajam sa fiti atenti cand parasiti siteul LaRadio.ro si sa cititi termenii si conditiile fiecarui site web pe care il vizitati.

3. Accesul pe site:

Sunteti de acord sa nu postati, uploadati sau transmiteti catre siteul LaRadio.ro linkuri, posturi radio, inregistrari, texte, imagini sau alte fisiere si informatii care:
- sunt frauduloase, obscene, indecente, rasiste sau abuzive;
- contin abuzuri, defaimari, amenintari;
- contin virusi, worms, Troiani, time bombs, sau alte fisiere malitioase;
- incalca drepturile de copyright, trademark, patent, drepturile de proprietate sau alte drepturi intelectuale ce apartin partilor terte;
- incurajeaza activitati ilegale;
- incalca legile internationale, dreptul indivizilor la viata personale, inclusiv a utilizatorilor acestui site.

A. LaRadio.ro va asigura permisiunea de a accesa acest site web, cu conditia ca:
i) utilizarea siteului web este cu scop strict personal, necomercial;
ii) nu veti copia sau distribui nici o parte a siteului web in alt mediu fara autorizatia LaRadi.ro;
iii) nu veti altera, modifica nici o parte a siteului web;
iv) veti fi de acord cu acesti termeni si servicii.

B. Sunteti de acord sa nu folositi orice sistem automat incluzand fara limitatii "roboti", "paianjeni", "cititori offline" etc., ce acceseaza siteul web intr-o maniera in care trimite serverului mai multe cereri intr-o anumita perioada de timp decat ar putea s-o faca un om cu un browser online. Totusi, LaRadio.ro permite operatorilor de motoare de cautare publice permisiunea de a copia materialele de pe site cu scopul de a crea indici cautabili disponibili public si nu a pastra sau arhiva materialele. LaRadio.ro isi rezerva dreptul de a revoca aceste exceptii in mod general sau intr-un caz specific.

4. Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul siteului LaRadio.ro, (exceptie facand continutul partilor terte), incluzand textul, software-ul, script-urile, elementele grafice, imaginile, siglele sunt proprietatea LaRadio si sunt sub copyright si drepturi de proprietate intelectuala in legislatia romana si internationala. Continutul siteului este furnizat asa cum este, pentru folosul dumneavoastra informational sau personal si nu aveti dreptul de a-l folosi, copia, reproduce, distribui, trasmite, afisa, vinde, licentia sau exploata fara consintamantul respectivilor detinatori.

5. Garantie

Sunteti de acord ca folosirea siteului LaRadio.ro se face pe propria raspundere. LaRadio.ro nu garanteaza acuratetea sau deplinatatea continutului acestui site web sau oricaror alte siteuri cu care face legatura, si nu-si asuma nici o raspundere pentru:
i) erori, greseli ale continutului;
ii) defectiuni personale sau pagube materiale de orice natura rezultand din accesarea siteului de catre dumneavoastra;
iii) orice intreruperi sau incetari de trasmitere de date catre sau de pe siteul LaRadio;
iv) orice bug-uri, virusi, troieni sau alte aplicatii asemanatoare ce pot fi transmise catre sau prin siteul LaRadio.ro de catre orice parte terta.

Drepturile asupra continutului posturilor radio si al marcilor apartin detinatorilor de drept.

Daca sunteti administratorul unui post radio care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe LaRadio.ro, va rugam sa ne contactati.