Ai un radio online? Adauga-l pe LaRadio.ro

Intra in cont
LaRadio Logo
Acasa Recente Populare Diverse Romanesti Adauga radio

Radio Campus Slobozia

Adaugat la data:
30 Mar - 2009
Asculta radioul folosind RealPlayer Asculta radioul folosind QuickTime Asculta radioul folosind Winamp
  •  

Pozitia: 2.00/5 (7 ) 

Despre Radio Campus Slobozia:

Radio Campus Slobozia este un post local din Romania, cu muzica variata.

Acest post de radio a fost ascultat (accesat) de 31 ori. Daca vrei sa afli mai multe despre Radio Campus Slobozia da click aici pentru a vizita pagina oficiala a radioului.

Comentarii:

Scris de: Robert

15 Sep - 2015

fcm -tarlungeni 1-1! un joc ingrozitor de slab facut de fcm ,echipa aeasla pt primul 11 fiind extrem de slaba cu huiban szabo si cigan in atac,toti trei jucatori de nivelul ligii a 3a ! oare unde or fi bujor si apostu doi jucatori care ar trebui sa faca legea in atac! cred ca daca mai foloseste mult pelici acest prim 11 isi taie singur craca de sub picioare! si paduretu cu toata evolutia slaba din sezonul trecut cred ca ar trebui sa joace lejer in primul 11 in fata unuia din cei veniti de la sibiu,cam multi totusi,zic eu echipa nu are prospetime ,nu vezi trasee de joc ,in rest vezi greseli cu duiumul atat in aparare acolo unde juca unul venit de la u.t.a ,pascariu ,care daca va fi titular va da multe frisoane spectatorilor atat de slab este! in poarta daca mai apara mult negru ,cred ca vom primi multe goluri pt ca baiatul asta e ezitant ,nu stie sa iasa pe centrari daR se pare ca are spatele asigurat daca se insista atat de mult cu el pe un post unde nu ai voie sa faci experimente probleme mari sant si la mijloc unde nimeni nu joaca nimic in afara de pase latertale date de dalbea si bunea sper ca pelici sa termine cu experimentele ,daca nu prevad un viitor sumbru atat pt echipa dar mai ales pt el! jucatori ca negru pascariu ,bunea szabo huiban sau cigan nu au ce cauta in primul 11 ! daca i mai vad in primul 11 insemna ca domnul pelici are ceva interese pe aici! nu poti sa stai si sa vezi ca un paduretu ,un apostu ,un botoser sau un bujor care mai stiu ceva fotbal stau pe tusa si fac loc inor no name -uri ! asa ca TREZESTE-TE PELICI! ca altfel o sa te salutam din mers!!

Scris de: David

15 Sep - 2015

fcm -tarlungeni 1-1! un joc ingrozitor de slab facut de fcm ,echipa alaesa pt primul 11 fiind extrem de slaba cu huiban szabo si cigan in atac,toti trei jucatori de nivelul ligii a 3a ! oare unde or fi bujor si apostu doi jucatori care ar trebui sa faca legea in atac! cred ca daca mai foloseste mult pelici acest prim 11 isi taie singur craca de sub picioare! si paduretu cu toata evolutia slaba din sezonul trecut cred ca ar trebui sa joace lejer in primul 11 in fata unuia din cei veniti de la sibiu,cam multi totusi,zic eu echipa nu are prospetime ,nu vezi trasee de joc ,in rest vezi greseli cu duiumul atat in aparare acolo unde juca unul venit de la u.t.a ,pascariu ,care daca va fi titular va da multe frisoane spectatorilor atat de slab este! in poarta daca mai apara mult negru ,cred ca vom primi multe goluri pt ca baiatul asta e ezitant ,nu stie sa iasa pe centrari daR se pare ca are spatele asigurat daca se insista atat de mult cu el pe un post unde nu ai voie sa faci experimente probleme mari sant si la mijloc unde nimeni nu joaca nimic in afara de pase latertale date de dalbea si bunea sper ca pelici sa termine cu experimentele ,daca nu prevad un viitor sumbru atat pt echipa dar mai ales pt el! jucatori ca negru pascariu ,bunea szabo huiban sau cigan nu au ce cauta in primul 11 ! daca i mai vad in primul 11 insemna ca domnul pelici are ceva interese pe aici! nu poti sa stai si sa vezi ca un paduretu ,un apostu ,un botoser sau un bujor care mai stiu ceva fotbal stau pe tusa si fac loc inor no name -uri ! asa ca TREZESTE-TE PELICI! ca altfel o sa te salutam din mers!!

Adauga comentariu:

Scris de:

Adresa email:

Comentariul tau:

Cod de verificare:

captcha
Completeaza in casuta caracterele pe care le vezi in imagine. Click pe imagine pentru a genera una noua.
Share radio